400x100 Tabule Triptych na pylonech

Nový produkt

Nejžádanější keramická, magnetická pylonová školní tabule o rozměru 400x100 cm. Pylony této tabule jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o průřezu 8x8 cm. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato tabule je vhodná pro projekci.

Více informací

4-6 týdnů

29 280 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

To co je pro ostatní atyp, je pro nás standard. U veškerých školních pylonových tabulí SKOLATO máte na výběr 5 barev povrchu: bílý, zelený, černý, modrý a antracitový. Všechny tyto povrchy jsou keramické a magnetické. Můžete si vybrat, jak daleko budou Vaše pylony od sebe i od zdi a jakou budou mít výšku. Na výběr máte 5 druhů odkládacích poliček a v neposlední řadě také mnoho druhů linkování školní pylonové tabule.

Povrch školních pylonových tabulí je určen pro nejvyšší zatížení, při běžném užití téměř nezničitelný, sendvičová konstrukce zajistí to, že se tabule nekroutí, keramika: certifikovaný povrch e3. Posuv tabule je tichý a komfortní.

Po pravé straně si, prosím, zvolte barvu jednotlivých tabulových desek, linkování, montáž, délku pylonů, druh lišty, materiál zdi a do poznámky k objednávce prosím uveďte výšku stropu v učebně, kde se tabule bude montovat.

Příslušenství

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: