Lavička IVA

PA - 0140

Nový produkt

Krásná litinová lavička s možností područky

Více informací

do 14 dnů

13 722 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Moderní litinová lavička má litinové nohy/bočnice odlity z šedé litiny (slitina železa a uhlíku s dalšími prvky). Její vlastnosti jsou ideální pro použití na venkovní vybavení měst a obcí. Kovová konstrukce je ošetřena komaxitem v černém matném odstínu.
 

 

Technická specifikace                          

Délka prken: 1 500 nebo 1 900 mm (dle vašeho výběru)
Šířka prken sedáku: 55 mm
Výška prken: 45 mm
Výška sedací plochy: 400 mm                                     
Výška opěradla: 710 mm
Materiál: litina + smrková dřevěná prkna
Půdorys: 1 600 × 600 nebo 2 000 × 600 mm (dle výběru délky prken)
Hmotnost: cca 55 Kg
 

Povrchová úprava konstrukce

Litinové nohy lavičky jsou lakovány ekologickou práškovou barvou v černém matném odstínu. Prášek je nanášen elektrostaticky a následně vypalován ve speciální peci. Tato technologie je označována jako komaxit nebo také jako práškové lakování.

 

Povrchová úprava prken

Prkna lavičky jsou ošetřena vysoce kvalitní a ekologicky šetrnou lazurou od německého výrobce Remmers. Tato lazura je na vodní bázi a je ideální pro městský mobiliář z důvodu vysoké ochrany před povětrnostními vlivy a jednoduché renovace (neodlepuje se a nepraská). Při opětovném nátěru se původní vrstva lazury nemusí odstraňovat, stačí jemně přebrousit a nanést novou vrstvu.

 

Odstín prken

Možné odstíny prken a konstrukce naleznete v náhledu fotografií u produktu.
 

Kotvící sady


Kotvící sada pro zabezpečení setu proti krádeži

Kotvící sada šroubů 10/140 - Sada šroubů s hmoždinkami na připevnění koše, stojanu či lavičky. Obsah balení: 4 × šroub M10 o délce 140 mm, včetně podložek, 4 × hmoždinka

Mechanická kotva M12 - Sada 4 ks mechanických kotev z žárově zinkované oceli určena pro univerzální upevňování laviček, stojanů na kola či košů do betonu. Obsah balení: 4 × Mechanická kotva M12 o délce 100 mm, včetně podložek a matic.
Kotvící sada pro zabezpečení setu proti krádeži

Bezpečnostní kotva M10×100 mm - Sada 4 ks speciálních šroubů na připevnění koše, lavičky či jiného prvku městského mobiliáře. Součástí sady jsou nerezové bezpečnostní matice, které po dotažení klíčem vytvoří nerozebiratelný spoj, dojde k utržení šestihranné hlavy matice a již není možné kotvící prvek odšroubovat. Obsah balení: 4 × kombinovaný šroub M10 o délce 100 mm, včetně podložek a nerezových matic. Chemická kotva není součástí, můžete si ji dle potřebného množství objednat zde: Chemická kotva. Odhadovaná spotřeba je cca 300 ml = 1 tuba na 12 otvorů. 
Kotvící sada pro zabezpečení setu proti krádeži
Bezpečnostní kotva M12×100 mm - Sada 4 ks speciálních šroubů na připevnění koše, lavičky či jiného prvku městského mobiliáře. Součástí sady jsou nerezové bezpečnostní matice, které po dotažení klíčem vytvoří nerozebiratelný spoj, dojde k utržení šestihranné hlavy matice a již není možné kotvící prvek odšroubovat. Obsah balení: 4 × kombinovaný šroub M12 o délce 100 mm, včetně podložek a nerezových matic.
Chemická kotva není součástí, můžete si ji dle potřebného množství objednat zde: Chemická kotva. Odhadovaná spotřeba je cca 300 ml = 1 tuba na 12 otvorů. 

Bezpečnostní kotva M12×180 mm - Sada 4 ks speciálních šroubů na připevnění koše, lavičky či jiného prvku městského mobiliáře. Součástí sady jsou nerezové bezpečnostní matice, které po dotažení klíčem vytvoří nerozebiratelný spoj, dojde k utržení šestihranné hlavy matice a již není možné kotvící prvek odšroubovat. Obsah balení: 4 × kombinovaný šroub M12 o délce 180 mm, včetně podložek a nerezových matic.
Chemická kotva není součástí, můžete si ji dle potřebného množství objednat zde: Chemická kotva. Odhadovaná spotřeba je cca 300 ml = 1 tuba na 10 otvorů

Obsah balení                           

2 × litinová noha
10 × dřevěné prkno
3 × závitová tyč + matice + podložka
6 × plastová krytka
 

Foto je ilustrační.

Vše zasíláme v rozloženém stavu z důvodu minimalizace rizika poškození zásilky během přepravy. Za příplatek je možné lavičku zaslat smontovanou. Veškeré díly mají otvory pro spojovací materiál, montáž je tak velice jednoduchá a nevyžaduje takřka žádnou odbornost.

Příslušenství

    8 dalších produktů ve stejné kategorii: