B-Wall 4 - sestava lezecké stěny a dopadové matrace

Nový produkt

B-Wall lezecká stěna je vhodná pro školy a školky a nabízí možnost rozvoje fyzických schopností dětí.

Tato sestava se skládá z lezecké stěny (4 panely) a dopadové matrace, která je 100% kompatibilní s lezeckými stěnami B-Wall a plně vyhovuje požadavkům bezpečnostní normy.

Veškeré komponenty jsou certifikovány.

Více informací

3-5 týdnů

51 899 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Tato sestava se skládá z lezecké stěny (4 panely) a dopadové matrace (3dílná matrace o rozměru 456 x 154 cm). Velké dopadové matrace jsou 100% kompatibilní s lezeckými stěnami B-Wall a plně vyhovují požadavkům bezpečnostní normy. Při jejich navrhování jsem řešili nejen funkčnost, ale i praktické a ekonomické hledisko.

1x lezecká stěna - 4 panely

Lezecká stěna B-Wall 4 je díky své menší velikosti vhodná především do mateřských školek. Své uplatnění ale určitě nalezne také ve školách nebo školních družinách. Sada obsahuje jednu lezeckou stěnu skládající se ze čtyř panelů, která je vyrobena z březové překližky o tloušťce 18 mm. Každá samostatná deska obsahuje 20 otvorů pro lezecké chyty a dřevěný rám na zadní straně. Celková hloubka stěny včetně rámu je 36 mm. Polohu jednotlivých lezeckých chytů lze rychle a snadno měnit dle potřeby a vašich představ.

1x dopadová matrace (3dílná o rozměru 456 x 154 cm)

Součástí lezecké stěny B-Wall 4 je dopadová matrace, která je povinnou součástí lezeckých stěn ve veřejných prostorách, jako jsou právě školy a školky a zabraňuje zranění dítěte během pádu. Matrace je 100% kompatibilní se stěnami a splňuje veškeré bezpečností požadavky. Obal matrace je kvalitní a vysoce odolný vůči znečištění. V případě potřeby je možné obal umýt nebo vyprat v pračce na 30°. Výplň matrace je tvořena z rekonstituované polyuretanové pěny a je zdravotně nezávadná. Spodní strana je vyrobená ze 100% PES, který neobsahuje ftaláty a je protiskluzová. Matrace o rozměru 456 x 154 cm se skládá ze 3 dílů, které jsou k sobě navzájem spojeny pomocí suchého zipu. Díky tomu se dají také snadno rozpojit a jednoduše uskladnit, například naskládáním na sebe nebo opřením o stěnu.

Bezpečnostní podmínky dopadové matrace:

Horní deska lezecké stěny nesmí být výše jak 2,59 m nad zemí, vzhledem k maximální výšce tzv. kritického pádu, který je zde stanoven na 1,59 m. Výška každé samotné stěny je 236 cm. Z toho vyplývá, že stěna může být umístěna maximálně 23 cm nad zemí.

Důležitou bezpečnostní podmínkou je také přesah matrace. Ten musí být vždy 1,5 m do strana a před samotnou stěnu. Tento přesah není podmínkou například u lezeckých stěn, které jsou umístěny v rohu a dítěti tak nehrozí úraz pádem z jedné strany.

Certifikace:

Veškeré komponenty lezeckých stěn (desky, chyty, matrace) jsou certifikovány. Lezecké desky a chyty jsou certifikovány a splňují technické normy podle ČSN EN 12572-3. Dopadové matrace splňují technické normy podle ČSN EN 1176-1 a ČSN EN 1177. Jako celek být již certifikovány nemusí.

Parametry:

  • Rozměr jedné lezecké stěny: šířka 78 cm x výška 118 cm x hloubka 3,6 cm
  • Celkový rozměr lezecké stěny B-Wall 4: šířka 156 cm x výška 236 cm x hloubka 3,6 cm
  • Počet otvorů pro chyty v jedné desce: 20
  • Rozměr dopadové matrace: 456 x 154 cm

Balení obsahuje:

  • 1x lezecká stěna skládající se ze čtyř obdélníkových panelů
  • Sadu 30 lezeckých chytů ve Vámi vybrané barevné variantě. Chyty ze škály VirginGrip vyrobeny z polyuretanu
  • Kompletní příslušenství pro instalaci (hmoždinky pro pevné zdivo, hmoždinky pro sádrokarton, vruty pro uchycení do dřeva)
  • 1x 3-dílnou dopadovou matraci o rozměru 454 x 154 cm ve Vámi vybrané barevně variantě

NEPROVÁDÍME MONTÁŽ LEZECKÝCH STĚN

Lezecké stěny dodáváme s kompletním příslušenstvím pro montáž. 

Příslušenství

4 dalších produktů ve stejné kategorii: