Lavička PAVEL

Nový produkt

Ocelové nohy lavičky/bočnice jsou vyrobeny z plného masivního profilu  120 × 10 mm. Konstrukcelavičky  se tak stává nezničitelnou.

Více informací

do 14 dnů

8 784 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Lavička bez opěradla

Ocelové nohy lavičky/bočnice jsou vyrobeny z plného ocelového profilu  120 × 10 mm. Konstrukce lavičky se tak stává nezničitelnou.

 

Technická specifikace lavičky 

Délka prken: 1 500 nebo 1 900 mm (dle vašeho výběru)
Šířka prken: 100 mm
Tloušťka prken: 35 mm nebo 45 mm (dle vašeho výběru)
Výška sedací plochy: 450 mm                                    
Materiál:  Plochá ocel 120 × 10 mm a dřevěná prkna
Možnost kotvení: Ano, lavičku je možné přišroubovat k podloží
Půdorys: DÉLKA PRKEN × 430 mm
Hmotnost: cca 50 Kg (v závislosti na délce prken, tloušťce a dřevině)
Nosnost: cca 500 Kg
 

Povrchová úprava konstrukce

Kovové nohy lavičky jsou lakovány ekologickou práškovou barvou v libovolném odstínu. Prášek je nanášen elektrostaticky a následně vypalován ve speciální peci. Tato technologie je označována jako komaxit nebo také jako práškové lakování.
Nebo mohou být protikorozně chráněny ponorem do lázně s roztaveným zinkem, jedná se o tzv. žárové pozinkování. Zinek chrání povrch lavičky nejen mechanicky, ale i chemicky. I při lokálním porušení vrstvy zinku probíhá koroze jen na zinkové vrstvě, zatímco ocel zůstane neporušena.

 Barevné provedení kovové konstrukce

 

Povrchová úprava prken

Prkna lavičky jsou ošetřena vysoce kvalitní a ekologicky šetrnou lazurou od německého výrobce Remmers. Tato lazura je na vodní bázi a je ideální pro městský mobiliář z důvodu vysoké ochrany před povětrnostními vlivy a jednoduché renovace (neodlepuje se a nepraská). Při opětovném nátěru se původní vrstva lazury nemusí odstraňovat, stačí jemně přebrousit a nanést novou vrstvu.

 

Odstín prken lavičky

Možné odstíny prken a konstrukce naleznete v náhledu fotografií u produktu nebo zde.
Odstín prken lavičky



Kotvící sady

Kotvící sada šroubů 10/70 - Sada šroubů s hmoždinkami na připevnění koše, stojanu či lavičky. Obsah balení: 4 × šroub M10 o délce 70 mm, včetně podložek, 4 × hmoždinka

Kotvící sada šroubů 10/140 - Sada šroubů s hmoždinkami na připevnění koše, stojanu či lavičky. Obsah balení: 4 × šroub M10 o délce 140 mm, včetně podložek, 4 × hmoždinka

Mechanická kotva M12 - Sada 4 ks mechanických kotev z žárově zinkované oceli určena pro univerzální upevňování laviček, stojanů na kola či košů do betonu. Obsah balení: 4 × Mechanická kotva M12 o délce 100 mm, včetně podložek a matic.

Speciální chemická kotva - Speciální kotvící sada proti odcizení laviček, košů a jiných prvků městského mobiliáře! 
Hlavní výhodou tohoto způsobu kotvení lavičky či koše je vytvoření nerozebiratelného spoje. Tedy po vyvrtání díry, aplikaci chemické kotvy, našroubování závitovky se našroubuje speciální matice. Maticí se dotáhne kotvený prvek k podloží a po překročení určitého momentu dojde k odtržení vrchní části matice. Parková lavička či odpadkový koš je tak zabezpečen proti nežádoucí manipulaci.

Speciální kotvící sada laviček

 

Obsah balení                           

2 × kovová noha lavičky
4 × dřevěné prkno
8 × šroub + matice + podložka


Vše zasíláme v rozloženém stavu z důvodu minimalizace rizika poškození zásilky během přepravy. Za příplatek je možné lavičku zaslat smontovanou. Veškeré díly mají otvory pro spojovací materiál, montáž je tak velice jednoduchá a nevyžaduje takřka žádnou odbornost.

 

Foto je ilustrační.

Příslušenství

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: