Chemie a světlo - Malý alchymista

Nový produkt

Zajímá vás, jak vznikají barvy? Chcete objevit tajemství svítících tyčinek? A víte, že světlo lze získat třením krystalů? S naší novou sadou Tajemství barev objevíte odpovědi na tyto otázky a mnoho dalšího.

Více informací

1-2 týdny

1 099 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pokud toužíte po fascinujícím pohledu do světa chemie, pak je pro vás sada Malý alchymista ta pravá. Každý detailně promyšlený experiment v této sadě vás zavede do světa úžasných chemických jevů:

  1. Vytváření hydrogelových slizů: Prozkoumejte tajemný svět hydrogelů a tvořte vlastní slizy s touto perfektní kombinací vědy a zábavy.

  2. Získávání světla z krystalů třením: Ponořte se do magického světa krystalů a objevte, jak mohou vyzařovat světlo jen třením, a pozorujte tento unikátní jev, který vás uchvátí.

  3. Namíchávání svítících roztoků: Stanete se skutečnými chemiky a vytvoříte roztoky, které rozzáří tmavé noční hodiny, a to vše pomocí jednoduchých chemických procesů.

  4. Vyvolávání svých fotografií: Prozkoumejte kouzlo fotochemických reakcí a vytvořte své vlastní snímky, které ožijí díky této úžasné sadě.

  5. Pozorování zeleného plamene: Prohloubte své znalosti o chemických reakcích a sledujte fascinující zelený plamen, který vás ohromí svou krásou a složitostí.

Každý z těchto pokusů můžete opakovat až desetkrát, což zaručuje nejméně dvacet hodin zábavy a objevování nových poznatků. Přinášíme vám nejen hodiny zábavy, ale také fascinující poznání o světě kolem nás. Připravte se na úžasnou cestu po boku Malého alchymisty a zažijte dechberoucí chemické experimenty, které vás uchvátí!

Příslušenství

19 dalších produktů ve stejné kategorii: