Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Lavice a židle

Klasické školní lavice a židle ale také novinky z řady SKOLATO, školní nábytek do tříd - v nabídce máme pouze odolné, kvalitní a certifikované žákovské lavice a židle. Kvalitní sedací nábytek do škol od první třídy základní školy až po žákovské sestavy pro vysoké školy různých barev a provedení.

Lavice a židle Počet produktů: 208

Podkategorie

  • Lavice

    Zde si vyberete sedací nábytek do škol od první třídy základní školy až po žákovské sestavy pro vysoké školy různých barev a provedení. V nabídce máme pouze odolné, kvalitní a certifikované školní žákovské lavice a židle.

  • Židle

    Školní žákovské židle - nepostradatelný školní nábytek. Školní židle vyrábíme na základě dlouholetých zkušeností tak, aby odolaly náročným podmínkám školního provozu. Bytelná plochooválová konstrukce a zesílené sváry na citlivých místech zaručují dlouhou životnost. Na výběr je ze školních židlí výškově stavitelných i pevné žákovské židle.

  • Sestavy lavic a židlí

    Školní žákovské lavice a židle - nepostradatelný školní nábytek. Do této kategorie jsme pro Vás zařadili zvýhodněné nejprodávanější kombinace školních lavic a židlí. Snažíme se Vám tak ulehčit výběr z možná až nepřehledného množství variant a zároveň ušetřit školní rozpočet.

  • Lavice pro dospělé

    Lavice pro dospělé jsou určené především na střední školy, školících center a do různých vzdělávacích center pro dospělé. Lavice ADAM, které v této kategorii naleznete se vyznačují svým elegantním, jednoduchým vzhledem a vysoce odolnou kovovou konstrukcí, pod deskou je rámový celosvařenec. Každá lavice obsahuje rektifikační patky pro vyrovnání nerovností podlahy. Po pravé straně u produktu si můžete navolit libovolnou barvu kovové konstrukce a dekor LTD desky.

  • Židle se stolečkem

    Praktické židle se stolečkem v jednom. Představují rychlé řešení pro zvýšení kapacity míst ve třídách, posluchárnách a konferenčních místnostech. Zároveň poskytují pohodlné sezení, komfort a úsporu místa.

  • SKLADEM - lavice a židle

    Produkty z této kategorie Vám doručíme během 2 dnů. Zboží máme na skladě.

  • Univerzální stoly

    V této kategorii naleznete řadu univerzálních stolů, které jsou vhodné do školních a předškolních zařízení. Stoly jsou vhodné do školních dílen, společenských místností, jídelen, učeben nebo třeba čítáren.

  • Ochrana stěn, podsedáky

    Pěnové ochrany stěn a podsedáky jsou vyrobeny z vysokolehčeného síťovaného polyethylénu české výroby VYLEN®, který je opatřený certifikátem o zdravotní nezávadnosti. Vhodné i pro alergiky. Materiál izoluje chlad, hřeje, je měký, lehký a mají příjemný povrch. Nesají vodu ani pot a jsou omyvatelné. Můžete ho využívat i u vody.

  • Náhradní díly

    V této kategorii naleznete veškeré náhradní díly na náš školní nábytek, jako jsou náhradní desky stolu, náhradní kluzáky, náhradní opěráky pro žákovské židle nebo náhradní drátěné odkládací koše.

na stránku
Zobrazeno 145 – 168 z 208 položek
Zobrazeno 145 – 168 z 208 položek