Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Třídy

Nejkvalitnější žákovský školní nábytek do všech tříd a učeben. Vyberte si odolný školní nábytek do klasických tříd. Naleznete zde také školní nábytek pro učitele, katedry, učitelské židle, interaktivní tabule, tabule Triptych, školní žákovské lavice a židle, magnetické tabule a další příslušenství do školní třídy. Se školním nábytkem SKOLATO neuděláte chybu. Školní nábytek Vám vyrobíme také na míru. Školní nábytek vyrábíme z materiálů, které odolají každodennímu užívání. Ocelová konstrukce školních lavic a židlí zajistí stabilitu a odolnost.

Třídy Počet produktů: 317

Podkategorie

  • Lavice a židle

    Klasické školní lavice a židle ale také novinky z řady SKOLATO, školní nábytek do tříd - v nabídce máme pouze odolné, kvalitní a certifikované žákovské lavice a židle. Kvalitní sedací nábytek do škol od první třídy základní školy až po žákovské sestavy pro vysoké školy různých barev a provedení.

  • Katedry a židle

    Školní katedry a učitelské židle pro celý učitelský sbor. Školní nábytek pro učitele SKOLATO je vyroben z kvalitních materiálů, školní katedry v mnoha variantách - se zásuvkou, bez zásuvky, se s skříňou, nebo dokonce kombinaci. Školní učitelské židle čalouněné nabízíme ke každému typu školních lavic a židlí.

  • Školní tabule

    V kategorii tabule můžete hledat pojízdné tabule, nástěnné tabule (korkové, textilní nebo magnetické), nejkvalitnější tabule Triptych české výroby v různém provedení (zelená, bílá nebo kombinace těchto barev), s linkami, na pylonech či bez pylonů a mnoho dalších kombinací a provedení.

  • Interaktivní tabule

    Interaktivní tabule na pylonovém posuvu, nástěnná, popisovatelná fixem. Komplexní řešení pro školní výuku. Klasická a interaktivní tabule v jednom. Kvalitní certifikovaný povrch e3. Klasickou keramickou tabuli rázem Triptych proměníte v interaktivní tabuli. Interaktivní, keramické tabule značky SKOLATO jsou popisovatelné fixem. Zvolit můžete také zelená křídla pro popis křídou.

na stránku
Zobrazeno 193 – 216 z 317 položek
Zobrazeno 193 – 216 z 317 položek