Matrace 130x60 cm a prostěradlo, sada 15 kusů

Nový produkt

Sada obsahuje 15 kusů kvalitní molitanové matrace s látkovým potahem a v různých velikostech a 15 kusů dětské nepropustné froté prostěradlo v bílé barvě.

Více informací

18 000 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Sada obsahuje 15 kusů kvalitní molitanové matrace s látkovým potahem a v různých velikostech a 15 kusů dětské nepropustné froté prostěradlo v bílé barvě.

Dětská látková matrace

Komfortní dětská molitanová matrace o rozměru 130x60 cm do dětských postýlek zajistí všem dětem klidný a spokojený spánek. Molitanová výplň s optimální tvrdostí doporučená lékařskou komorou.

Na výběr je tloušťka matrace a barva.

Dětské nepropustné prostěradlo

Dětské froté prostěradlo v bílé barvě spojuje kvalitu a dlouhou životnost. Prostěradlo je navíc nepropustné a zaručuje dětem suché prostředí během spánku. Dokonale ochrání matraci proti průniku tekutin a navíc po matraci neklouže a neposouvá se. I přes nepropustnost je prostěradlo dostatečně prodyšné a s antibakteriální úpravou

Spodní část prostěradla je vyrobená ze 100% polyuretanu, díky čemuž je jemné na dotek a pružné. Vrchní část je tvořena 100% bavlnou ve froté úpravě. Prostěradlo je vhodné pro celoroční používání a zpříjemní dětem spánek. Vhodné je jak do mateřských školek, tak do dětských pokojíčků. Samozřejmostí je napínací guma, která skvěle obepne matraci.

  Vyrobeno v České republice.

Prostěradlo lze bez obav prát při teplotě max. 60°C.

Příslušenství

    18 dalších produktů ve stejné kategorii: