BITalino (r)evoluce Zobrazit větší

BITalino (r)evoluce

CX - 1203034

Nový produkt

BITalino (r)evoluce je sada typu „vše v jednom“ s různými bio signálními snímači (EMG, EKG, EDA a EEG) a Bluetooth modulem pro bezdrátové streamování naměřených hodnot. Všechny snímače a aktivní prvky jsou samostatné a připojují se k základní desce propojovacím kabelem (Bluetooth modul, mikro kontrolér a modul s baterií).

Více informací

13 555 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

BITalino (r)evoluce je sada typu „vše v jednom“ s různými bio signálními snímači (EMG, EKG, EDA a EEG) a Bluetooth modulem pro bezdrátové streamování naměřených hodnot. Všechny snímače a aktivní prvky jsou samostatné a připojují se k základní desce propojovacím kabelem (Bluetooth modul, mikro kontrolér a modul s baterií). Elektrody se připojují 2 a/nebo 3vodičovými kabely k desce pomocí UC-E6 zdířek.

Rozsah dodávky:

Snímače: elektromyografie (EMG), elektrokardiografie (EKG), elektrodermální aktivita (EDA), elektroencefalografie (EEG), snímač zrychlení (ACC), světla (LUX), tlačítko (BTN); Prvky: LED, bzučák (BUZ), digitálně-analogový převodník (DAC); Další moduly: mikro kontrolér (MCU), Bluetooth modul (BT), modul baterií (PWR), prototypový blok (PRT); Příslušenství: 5x gelová elektroda, Li-Po baterie 500 mAh, 3vodičový kabel (pro snímače EMG/ECG/EEG), 2vodičový kabel (pro snímač EDA), propojovací kabel pro snímače; Software: Nastavení maker OpenSignals (r) pro sběr a zobrazení dat v reálném čase, multiplatformní API.

Příslušenství

    7 dalších produktů ve stejné kategorii: