Sada resuscitačních figurín dospělý, dítě a batole Zobrazit větší

Sada resuscitačních figurín dospělý, dítě a batole

CX - 1193095

Nový produkt

Praktické resuscitační figuríny s vestavěným ovládacím displejem pro kontrolu správné síly a rozsahu tlaku.

Více informací

28 870 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška87 cm
Šířka38 cm
Hloubka25 cm

Více informací

Praktické resuscitační figuríny s vestavěným ovládacím displejem pro kontrolu správné síly a rozsahu tlaku. Správný rozsah tlaku potvrdí cvaknutí, rozsah na vícebarevném světelném indikátoru. Při frekvenci komprese menší než 60 kompresí za minutu se rozsvítí červená kontrolka, nad 60 kompresí se výše uvedená barva změní na oranžovou. při frekvenci nad 80 se rozsvítí zelená kontrolka, jakmile je dosaženo 100 kompresí za minutu, rozsvítí se dvě zelené kontrolky. Při zpomalení frekvence kompresí se barvy mění v opačném pořadí. Pokud rozsah komprese není dostatečný, všechny displeje zhasnou a začne blikat červené světlo.
Resuscitační figurína dítěte je shodná s figurínou dospělého, ale má méně výrazné tělesné struktury a jemnější dětské rysy obličeje. Je menší a útlejší než figurína dospělého. I figurína batolete v životní velikosti má ovládací displej a kontrolu rozsahu tlaku cvaknutím.
Pro výcvik ve skupinách lze k ochraně před infekcí nasadit také obličejovou roušku s filtrem.
Všechny figuríny odpovídají současným směrnicím ERC, AHA a ARC.

Hmotnost:

8 kg

Rozsah dodávky:

1x resuscitační figurína (dospělý), 1x resuscitační figurína (dítě), 1x resuscitační figurína (batole) a 10 náhradních dýchacích cest/roušek

Příslušenství

10 dalších produktů ve stejné kategorii: