Dřevěný obchod s pokladnou

HW-4754*

Nový produkt

Moderní dřevěný obchod je kombinován s trendy barvami šedá, žlutá a bíláObchod nabízí spoustu možností hraní. 

Více informací

2-4 týdny

3 799 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Když se spojí moderní design s kreativními možnostmi hry, vzniká něco opravdu speciálního. A právě to přináší dřevěný obchodní stánek, který je laděn do moderních barev - šedé, žluté a bílé. Tento stánek nejenže zaujme svým stylovým vzhledem, ale také nabízí nekonečné možnosti zábavy a učení.

Jednou z největších výhod tohoto moderního stánku je jeho inovativní pokladna s čtečkou karet. Děti se mohou naučit základy finanční gramotnosti, když obsluhují pokladnu a platí za své nákupy. Hračkové peníze a kreditní karta jsou samozřejmě součástí balení, takže mohou hravě imitovat reálné platby. Díky integrovanému pohyblivému pásu mohou malí kupující vyložit své zboží a zaplatit za ně u pokladny, což je skvělý způsob, jak rozvíjet jemnou motoriku a logické myšlení. Prodejce pak může své produkty skvěle prezentovat na regálech a děti mohou na velké tabuli na přední straně stánku zkoušet psaní nebo kreslit kreativní obrázky.

S výškou pultu 61 cm je tento stánek ideální pro malé obchodníky ve věku od 3 let, kteří chtějí prozkoumat svět obchodu a zároveň se bavit. Je to dokonalý nástroj pro rozvoj fantazie, sociálních dovedností a základních dovedností matematiky.

Vlastnosti:

  • s pokladnou, čtečkou karet, hracími penězi, rolovacím dopravníkem, dostatkem úložného prostoru, posuvnými dveřmi, háčky a psacími deskami na křídu
  • rozměry obchodu: výška 116 cm, šířka 71 cm, hloubka 69 cm
  • vhodné pro děti od 3 let

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: