VISOCOLOR® analýza půdy Zobrazit větší

VISOCOLOR® analýza půdy

CX - 1037530

Nový produkt

Tento kufřík pro půdní analýzu poskytuje kompletní vybavení pro bezpečné analýzy provedené i bez znalostí v oboru chemie. Kufřík VISOCOLOR® pro půdní analýzu obsahuje veškeré potřebné reagencie, přístroje a příslušenství pro určení půdní struktury, stanovení dusíku (amonium, dusitany, dusičnany), fosforečnanů, draslíku a hodnoty pH.

Více informací

38 010 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Půda je důležitou součástí našeho životního prostředí a zároveň základem pro lidský život na Zemi. Člověk využívá půdu nejrůznějším způsobem a zasahuje tak do jejího přirozeného koloběhu. Je spotřebována jako stavební plocha a vyjmuta z biologického procesu. Jako zemědělská a lesnická parcela, jako zahradní půda, pastvina nebo ladem ležící půda podléhá rozmanitým biologickým, chemickým a klimaticky podmíněným vzájemným účinkům a změnám.
Aby mohla půda splňovat své četné biologické úkoly, musíme ji zachovat a pečovat o ni. Nejbezpečnějším a zároveň ekologicky nejrozumnějším způsobem je prozkoumat nejprve rozhodující kritéria, která mají vliv na vlastnosti půdy. Možnosti moderní rychlé analytiky proto nabízejí optimální podmínky, které ještě před lety nebyly myslitelné. Obsah živin, tzn. využitelný podíl dusíku, fosforu a draslíku a hodnotu pH můžeme dnes jednoduše a spolehlivě zjistit sami. Musí se proto půda hnojit? Jakým hnojivem? V jakém množství? Je nutné vápnění? Do jaké hloubky? Musí se přimíchávat zkypřovače půdy? Na všechny tyto otázky vám přesvědčivé odpovědi poskytne nově vyvinutý kufřík VISOCOLOR® pro půdní analýzu. Tento kufřík pro půdní analýzu poskytuje kompletní vybavení pro bezpečné analýzy provedené i bez znalostí v oboru chemie. Kufřík VISOCOLOR® pro půdní analýzu obsahuje veškeré potřebné reagencie, přístroje a příslušenství pro určení půdní struktury, stanovení dusíku (amonium, dusitany, dusičnany), fosforečnanů, draslíku a hodnoty pH, které jsou přehledně uloženy ve stabilní vyjímatelné vložce. Přiložený podrobný manuál je sestaven tak, aby i naprostý laik získal při pečlivém provedení pokusu podle návodu spolehlivé výsledky měření.

Příslušenství

    4 dalších produktů ve stejné kategorii: