Kufřík na přípravu vzorků půdy Zobrazit větší

Kufřík na přípravu vzorků půdy

CX - 1213015

Nový produkt

Kufřík obsahuje vše potřebné na přípravu půdních vzorků pro následné stanovení struktury půdy, hodnoty pH, obsahu fosforečnanu (P), draslíku (K), amonia, dusitanu, dusičnanu (N) .

Více informací

26 120 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Kufřík obsahuje vše potřebné na přípravu půdních vzorků pro následné stanovení struktury půdy, hodnoty pH, obsahu fosforečnanu (P), draslíku (K), amonia, dusitanu, dusičnanu (N) . Půdní extrakty se získávají buď pomocí roztoku octanu vápenatého a laktátu (CAL) (pro stanovení P a K) nebo pomocí roztoku CaCl2 (pro stanovení N a pH). Pokud to vyžadují místní předpisy pro analýzu půdy nebo místní geologické podmínky, lze půdní vzorek připravit i pomocí jiných extrakčních roztoků než jsou CaCl2 nebo CAL. Podrobný návod umožňuje snadnou analýzu přímo na místě odběru vzorku. V závislosti na požadavcích jsou pro skutečnou detekci příslušných látek k dispozici různá činidla, indikátory nebo měřicí zařízení. To vše umožní rychlé stanovení složení vzorku přímo v terénu.

Rozsah dodávky:

Kufřík, odběrák vzorků, síto 2 mm se sběrnou miskou, předvážky, sprej s deionizovanou vodou, 2 nálevky, 100 složených filtrů, 4 extrakční lahve, odměrná kádinka na 100 ml, 2 odměrné kádinky na 250 ml a 400 ml, 6 odměrných kádinek se šroubovacím uzávěrem na 500 ml, plastové injekční stříkačky, skleněné tyčinky, 4 extrakční lahve na 500 ml, 2 plastové odměrky, kovová špachtle, stojan na kyvety se 16 prázdných reakčních kyvet, 1 litr koncentrovaných extrakčních roztoků CaCl2 a CAL.

Příslušenství

    4 dalších produktů ve stejné kategorii: