POLY

Nový produkt

Školní stůl pro Variabilní učebny™ nabízí nepřeberné možnosti uspořádání třídy. Díky kolečkům s brzdou je tak každé přeskupení otázkou pár vteřin a zcela tichou záležitostí. 

Celá řada školního nábytku byla navržena tak, aby nenabízela jen moderní vzhled, ale také odrážela potřeby moderního způsobu výuky. Věříme, že nábytek by Vám neměl stát v cestě, ale naopak být vždy účelným pomocníkem.

Více informací

3 - 5 týdnů

5 276 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Variabilní školní učebny jsou vhodné pro inovativní, moderní výuku. Každý tvar sám o sobě nabízí řadu možností kombinací, navíc je možné vzájemně kombinovat různé tvary a vytvořit tak učebnu, kde je možné pracovat ve skupinách i samostatně. Během pár vteřin přestavíte učebnu tak, aby vyhovovala danému učiteli a konkrétnímu způsobu výuky. Učebna je tak využitelná pro výuku jazyka, kdy se ze stolů vytvoří sdílená pracoviště a skupiny, další hodinu snadno uzpůsobíte učebnu pro test z matematiky, kdy každý žák bude mít svůj vlastní stůl. Žákovský stůl je možné také uzpůsobit pro výuku na počítači či jako kompletní počítačovou učebnu. Celý život budou muset Vaši žáci spolupracovat s dalšími lidmi, spolupráce ve skupinách rozvíjí schopnost diskutovat, najít nejvhodnější řešení nebo dosáhnout kompromisu.

Rozměry pracovní desky

Celková šířka: 860 mm

Celková hloubka: 760 mm

Dělka přísedové hrany: 650 mm

Konstrukce

Konstrukce stolu je tvořena rámovým celosvařencem, který zaručuje pevnost stolu i po dlouhých letech přesouvání - nakonec přesně k tomu je tento školní nábytek určen. Nohy stolu jsou ke konstrukci pevně přivařeny a sestávají se z trubkového profilu o průměru 50 mm a tl. 1,5 mm. Koncovky nohu jsou opatřeny plastovými kluzáky, které nezanechávají stopy na podlaze. Dále je možné nohy žákovského stolu osadit libovolným množstvím koleček s brzdou. Konstrukce je ošetřena vypalovanou práškovou barvou. Odstín můžete volit ze základního vzorníku v nabídce na pravé straně stránky. Pokud by Vám však tento výběr připadal příliš omezený, tak Vám nábytek nalakujeme do libovolného odstínu z palety RAL (od 15 ks).

Pracovní deska

Oboustranně laminovaná LTD deska tl. 18 nebo 25 mm, veškeré rohy jsou již v základu zakulacené. Po obvodu desky je nalisována ABS hrana tl. 2 mm v dekoru odpovídajícím pracovní ploše. Volitelně může být deska opatřena kabelovou průchodkou. Dekor opět můžete volit z nabídky po pravé straně. Při odběru 15 a více kusů stolů nabízíme možnost volby individuálního dekoru.

Doplňky 

Mezi výrazné přednosti školního nábytku pro Variabilní učebny™ patří jeho rozšiřitelnost o univerzální plastové boxy od britského výrobce Gratnells, kdy je pod pracovní deskou stolu umístěn výsuvný systém pro tyto boxy. Boxy tak mohou sloužit jako odkládací polička, která ale není fixována na svou pozici pod lavicí. Pokud žákovské stoly doplníte ještě o boxové skříně, může vyučující připravit veškeré materiály do boxů ještě před hodinou a dát tak základ např. řešení úkolů v náhodně složených týmech nebo jen ušetřit čas a vnést do výuky prvek nepředvídatelnosti.  

Ergonomie

V každém provedení odpovídá nábytek firmy SKOLATO ergonomickým požadavkům kladeným normou ČSN EN 1729-1. Jdeme ale dál a kromě splnění normovaných požadavků usilujeme ještě o příjemný prožitek, který nikdy nemůže nastat pokud se žák cítí stísněně. Naše stoly vždy poskytují dostatek prostoru pro zamýšlený účel.

Minimální odběr je 10 kusů.

Příslušenství

20 dalších produktů ve stejné kategorii: