Domečková skříň 193 cm

Nový produkt

Krásná domečková skříň vyrobená z laminované desky s uzavíratelnými dvířky. Skříň o výšce 193 cm nabízí na výběr dvířka v bílém matu nebo s tištěným motivem lesních zvířátek.

Více informací

3-5 týdnů

8 239 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška1934 mm
Šířka726 mm
Hloubka439 mm
NosnostMax. nosnost jedné police 5 kg

Více informací

Krásná skříň ve tvaru domečku o výšce 1934 mm je vyrobena z laminované desky se zvýšenou odolností proti vlhkosti. Korpus a hrany dvířek jsou v dřevěném dekoru. V horní části jsou tři otevřené police. V uzavíratelné skříňce je jedna police na levé straně a jedna na pravé straně. Čela dvířek mají zapuštěné úchytky. Praktičností dvířek je systém pomalého zavírání. Police jsou připevněny na pevno a zabraňují tak nechtěnému vyklouznutí. Součástí je podstavec ve spodní části, díky kterému se pod domečkem nebude usazovat prach a nečistoty. Strana střechy je vyrobená z lakované MDF desky. Pro vysokou odolnost proti poškození je lakování zatvrzeno UV lampou. Domek je díky použití vysoce kvalitním lakovaným barvám schválených Alergologickou společností (PTA) vhodný pro alergiky. Záda skříňky jsou , která je zasazena do korpusu a je tak odolná vůči prolomení.

Na výběr jsou dvě varianty čel dvířek. Čistě bílý mat nebo v bílý mat s tištěným motivem lesních zvířat.

Upozornění:

V případě, že se jedná o větší nábytek, doporučujeme bezpečné uchycení ke stěně bezpečnostním páskem, který je součástí balení.

Příslušenství

21 dalších produktů ve stejné kategorii: