Regál se 2 policemi a skříňkami

Nový produkt

Regál vyrobený z laminované desky v dřevěném dekorudvě otevřené police v horní části. V dolní části jsou pak dva uzavíratelné oddíly, každá se třemi policemi. Úplně dole je vytahovací box.

Více informací

3-5 týdnů

7 604 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška1534 mm
Šířka730 mm
Hloubka424 mm
NosnostMax. nosnost jedné police 5 kg

Více informací

Regál o výšce 1534 mm se skládá ze dvou sloupců. V každém sloupci je v horní části jedna otevřená polička, pod ní úzká uzavíratelná skříňka se třemi policemi. Úplně dole je po celé šířce vytahovací box. Police jsou v regálu připevněny na pevno a zabraňují tak nechtěnému vyklouznutí. Korpus regálu je vyrobený z laminované desky v dřevěném dekoru se zvýšenou odolností proti vlhkosti. Čela dvířek mají zapuštěné úchytky a jsou laminovaná v bílém matu se saténovým vzhledem. Praktičností dvířek je systém pomalého zavírání. Čelo vytahovacího boxu je z lakované MDF desky. Pro vysokou odolnost proti poškození je lakování zatvrzeno UV lampou. Box má zaoblené hrany a rohy a obsahuje kolečka. Nabízí tak snadnou a bezpečnou manipulaci. V případě potřeby je možné box vytáhnout celý. Záda regálu jsou vyrobena z bílé MDF desky a jsou zasazena do korpusu. Součástí je podstavec ve spodní části, díky kterému se pod regálem nebude usazovat prach.

Na výběr jsou dvě varianty čel dvířek. Čistě bílý mat nebo v bílý mat s tištěným motivem lesních zvířat.

Upozornění:

V případě, že se jedná o větší nábytek, doporučujeme bezpečné uchycení ke stěně bezpečnostním páskem, který je součástí balení.

Příslušenství

21 dalších produktů ve stejné kategorii: