Regál se 2 policemi a boxem

Nový produkt

Regál vyrobený z laminované desky v dřevěném dekoru má nahoře dvě police. V dolní části obsahuje vytahovací box na kolečkách.

Více informací

3-5 týdnů

3 954 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška826 mm
Šířka730 mm
Hloubka424 mm

Více informací

Praktický regál se skvěle hodí jako nábytek do mateřských školek. Obsahuje dvě otevřené police v horní části. Police jsou v regálu připevněny na pevno a zabraňují tak nechtěnému vyklouznutí. Ve spodní části je vytahovací box na kolečkách. Korpus regálu je vyrobený z laminované desky v dřevěném dekoru se zvýšenou odolností proti vlhkosti. Čelo vytahovacího boxu je z lakované MDF desky. Pro vysokou odolnost proti poškození je lakování zatvrzeno UV lampou. Box má zaoblené hrany a rohy a obsahuje kolečka. Nabízí tak snadnou a bezpečnou manipulaci. V případě potřeby je možné box vytáhnout celý. Záda regálu jsou vyrobena z bílé MDF desky a jsou zasazena do korpusu. Regál je díky použití vysoce kvalitním lakovaným barvám schválených Alergologickou společností (PTA) vhodný pro alergiky.

Na výběr jsou dvě varianty vytahovacího boxu. Čelo boxu v čistě bílém provedení nebo čelo boxu v bílém matu s tištěným motivem lesních zvířat.

Příslušenství

21 dalších produktů ve stejné kategorii: