Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Venkovní učebny

V nabídce máme školní lavice a židle vhodné do venkovní třídy ale také altány. V kategorii venkovní učebny naleznete školní lavice a židle vhodné pro venkovní použití. Nábytek v kategorii venkovní učebny je vyroben z materiálů, které odolají dešti, slunci, mrazu a dalším zatěžkávacím zkouškám. Venkovní třídy jsou skvělým doplňkem ke klasické výuce ve třídách. U nás naleznete jak ekonomické venkovní třídy tak do detailu propracované deluxe venkovní učebny.

Venkovní učebny Počet produktů: 78

Podkategorie

  • Venkovní stoly

    Žákovské lavice, které jsou vhodné do venkovních učeben, venkovních tříd a na školní zahrady. Školní venkovní lavice v této kategorii odolají mrazu, slunci, dešti. Plánujete stavbu venkovní učebny? Venkovní lavice SKOLATO Vám usnadní také přesuny venkovního nábytku svou stohovatelností, některé stoly jsou také skládací. Z venkovní třídy SKOLATO budete nadšeni.

  • Venkovní židle

    Žákovské židle v kategorii Venkovní židle jsou určené především do venkovních učeben a venkovních tříd. Venkovní školní židle vyrábíme z různých materiálů - plastové, ocelové. Jedno mají žákovské venkovní židle SKOLATO společné - odolají dešti, mrazu a slunci. Židle SKOLATO do venkovních učeben jsou stohovatelné. Židle SKOLATO do venkovních tříd jsou lehké.

  • Venkovní školní tabule

    Tabule vhodné pro využití ve venkovních třídách naleznete pouze u SKOLATO. Odolný ocelový rám venkovní školní tabule zaručuje vysokou životnost. Psací plocha školní tabule do venkovních učeben je z materiálu, který se nikdy nebude vlnit. Ve venkovních školních tabulí SKOLATO nebylo použito žádné dřevo ani materiály tomu podobné, to zaručí, že se vlnit nebude ani na přímém dešti.

  • Venkovní dřevěné učebny

    Venkovní dřevěné učebny SKOLATO jsou skvělým řešením pro školy, ale také školky. Standardizované produkty Vám pomohou s kalkulací ceny kompletní venkovní třídy. U SKOLATO cenu nikdy nemusíte hádat. V kategorii Venkovní dřevěné učebny naleznete třídy z masivní dřevěné konstrukce, vzdušné, otevřené altány, které budete mít na školní zahradě desítky let.

  • Venkovní učebna PVC

    Zde naleznete kompletní venkovní třídu s velice odolnou ocelovou konstrukcí opatřenou práškovou barvou a stěn z nehořlavého PVC materiálu s mřížkovým vláknem. Venkovní učebnu je možné variabilně přizpůsobit počasí - boky zafixovat u stropu nebo nechat třídu zakrytou, přičemž každý díl má velké okno. Dodávka a montáž venkovní učebny do 14 dnů. Tyto venkovní třídy je vhodné na zimu během 2 hodin složit a uskladnit v budově, balík je opravdu skladný.

  • Zahradní sety

    V této kategorii naleznete klasické zahradní sety. Velikosti většinou neodpovídají normám ČSN, tento typ nábytku tedy není vhodný pro každodenní výuku. Také se žákům nebude dobře psát na výrazně vroubkatém povrchu. Nábytek z této kategorie je tedy vhodný pro méně náročné hodiny.

na stránku
Zobrazeno 49 – 72 z 78 položek
Zobrazeno 49 – 72 z 78 položek