Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Variabilní učebny

Variabilní školní učebny jsou vhodné pro inovativní, moderní výuku. Každý tvar sám o sobě nabízí řadu možností kombinací, navíc je možné vzájemně kombinovat různé tvary a vytvořit tak školní učebnu, kde je možné pracovat ve skupinách i samostatně. Během pár vteřin přestavíte učebnu tak, aby vyhovovala danému učiteli a konkrétní výuce. Učebna je tak využitelná pro výuku jazyka, kdy se ze stolů vytvoří sdílená pracoviště a skupiny, další hodinu snadno uzpůsobíte učebnu pro test z matematiky, kdy každý žák bude mít svůj vlastní stůl. Každý stůl má kolečko, přesuny jsou tedy téměř bez práce. Celý život budou muset Vaši žáci spolupracovat s dalšími lidmi, spolupráce ve skupinách rozvíjí schopnost diskutovat a dosáhnout kompromisu.

Variabilní učebny Počet produktů: 62

Podkategorie

  • Variabilní stoly SKOLATO

    Variabilní školní učebny jsou vhodné pro inovativní, moderní výuku. Každý tvar sám o sobě nabízí řadu možností kombinací, navíc je možné vzájemně kombinovat různé tvary a vytvořit tak školní učebnu, kde je možné pracovat ve skupinách i samostatně. Během pár vteřin přestavíte učebnu tak, aby vyhovovala danému učiteli a konkrétní výuce. Učebna je tak využitelná pro výuku jazyka, kdy se ze stolů vytvoří sdílená pracoviště a skupiny, další hodinu snadno uzpůsobíte učebnu pro test z matematiky, kdy každý žák bude mít svůj vlastní stůl. Každý stůl má kolečko, přesuny jsou tedy téměř bez práce. Celý život budou muset Vaši žáci spolupracovat s dalšími lidmi, spolupráce ve skupinách rozvíjí schopnost diskutovat a dosáhnout kompromisu.

  • Skládací učebna

    Skládací školní stoly SKOLATO vyrábíme v mnoha rozměrech, barvách a výškách dle norem ČSN. Konstrukce žákovských stolů je hliníková, stůl je tedy lehký a je využitelný na přednášky, konfrence, školní akce, ale také jako náhradní učeba, kterou je možné na vozíku snadno za hezkého počasí přesunout na zahradu a vytvořit rychle venkovní učebnu. Zkrátka multifunkční učebna. K těmto školním skládacím stolům máme v nabídce také vozíky pro různý počet stolů a skládací hliníkové židle PACT také s vozíkem. Skládací školní učebna je novinkou na trhu. Celý skládací systém je bezpečný, určený především pro děti.

na stránku
Zobrazeno 25 – 48 z 62 položek
Zobrazeno 25 – 48 z 62 položek