Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Židle

Školní žákovské židle - nepostradatelný školní nábytek. Školní židle vyrábíme na základě dlouholetých zkušeností tak, aby odolaly náročným podmínkám školního provozu. Bytelná plochooválová konstrukce a zesílené sváry na citlivých místech zaručují dlouhou životnost. Na výběr je ze školních židlí výškově stavitelných i pevné žákovské židle.

Židle Počet produktů: 116

Podkategorie

  • Výškově stavitelné

    Výškově nastavitelné školní žákovské židle, které odpovídají normě ČSN EN 1729-1. U každé židle naleznete přehlednou tabulku velikostí, podle které můžete jednoduše určit, jaké velikostní rozpětí lavic je  do dané třídy vhodné. Obecně lze říci, že velikostní rozmezí 2 - 3 je vhodné pouze pro 1. třídu ZŠ, pro celý 1. stupeň doporučujeme velikostní rozmezí 3 -5, pro 2. stupeň ZŠ 4 -6, případně 5- 7 a pro použití na středních školách doporučujeme školní nábytek velikosti 5 - 7.

  • Pevné

    Školní žákovské židle s pevně danou velikostí, které odpovídají normě ČSN EN 1729-1. U každé lavice naleznete přehlednou tabulku velikostí, podle které můžete jednoduše určit, jakou velikost lavic je  do dané třídy vhodné zvolit. Obecně lze říci, že velikostní rozmezí 2 - 3 je vhodné pouze pro 1. třídu ZŠ, pro celý 1. stupeň doporučujeme velikostní rozmezí 3 -5, pro 2. stupeň ZŠ 4 -6, případně 5- 7 a pro použití na středních školách doporučujeme školní nábytek velikosti 5 - 7.

  • Plastové

    Ergonomické plastové žákovské židle odpovídající normám. Ergonomické plastové školní židle jsou výbornou volbou pro školy - nabízí žákům pohodlné ergonomické sezení pro správné držení těla.

  • Židle se stolečkem

    Praktické židle se stolečkem v jednom. Představují rychlé řešení pro zvýšení kapacity míst ve třídách, posluchárnách a konferenčních místnostech. Zároveň poskytují pohodlné sezení, komfort a úsporu místa.

  • Na kolečkách

    V kategorii školní nábytek naleznete mimo jiné také žákovské židle na kolečkách, které jsou vhodné jak pro moderní výuku, tak do počítačových učeben. Pohodlné žákovské židle splňují normy ČSN. Školní nábytek pro variabilní, inovativní, moderní  výuku. Školní židle do počítačových učeben jsou plastové nebo dřevěné.

  • Dílenské židle

    V naší nabídce naleznete výběr židlí a stoliček určených do školních dílen a školních laboratoří. Takové židle jsou vyrobeny z vysoce odolných materiálů a nabízeny v široké skále barev. 

  • Náhradní díly

    V této kategorii naleznete veškeré náhradní díly na náš školní nábytek, jako jsou náhradní kluzáky nebo náhradní opěráky pro žákovské židle.

na stránku
Zobrazeno 49 – 72 z 116 položek
Zobrazeno 49 – 72 z 116 položek